Din browser er for gammel. Venligst opgrader din browser eller download en alternativ browser som eksempelvis Google Chrome eller Firefox.

Champagne og Helmig Jam i Skagen

Giv den gas med et festligt weekendophold i Skagen med champagne på heden, social dining og livemusik med Thomas Helmig Jam featuring Michael Trier.

Hotelophold

Champagne og Helmig Jam

Forlæng sommeren og skru op for festen med et brag af en livsnyder-weekend i Skagen. Glæd dig til champagne serveret i Skagens fantastiske natur, social dining middag og fuld knald på musikken med Thomas Helmig Jam featuring Michael Trier.

Fra kr. 2795,- pr. person

Ankomst fredag 9. september
Weekendophold inkluderer:

  • 2 overnatninger i delt dobbeltværelse og stor morgenbuffet
  • ​Et glas perlende bobler og snacks ved ankomst
  • Benyttelse af udendørs pool, sauna, spabad og andre faciliteter
  • Parkering
  • WiFi

Event - Champagne & Helmig Jam lørdag 10. september:

  • Vandretur i Skagen Klitplantage med champagne og sabling
  • Appetizers og et glas bobler 
  • Middag - 7 retter serveret som social dining
  • Livemusik med Thomas Helmig Jam

Bobler og snacks serveres ved ankomst mellem kl. 14 - 17.
Book på telefon 98 44 22 33.

Ophold på hotellet

Champagne & Helmig Jam

Nyd en formiddag i smukke Skagen med kulturelle oplevelser eller shopping eller træk stikket på hotellet, mens du lader op til lørdagens arrangement med vandretur og champagne i Skagens unikke natur, social dining og en festlig hitparade "down memory lane" med Thomas Helmig Jam.

Arrangementet starter om eftermiddagen med en skøn champagne- og gåtur i Skagen Klitplantage. Vi klæder os efter vejret, tager på udflugt under åben himmel og nyder lyset, landskabet og naturen, som er helt unik for netop Skagen.

Champagne og vandretur i Skagen Klitplantage
Skagen Klitplantage, der grænser helt op til hotellet og danner ramme om eftermiddagens oplevelser, er en ganske særlig naturperle kendt for sit storslåede og varierede landskab. Naturen her byder på både lyngklædte bakker, rå hede og skønne sandstrande, og vores tur gennem plantagen fører os direkte forbi en af Skagens - og Danmarks - helt store seværdigheder, nemlig Den tilsandede Kirke.

Vi finder et helt særligt sted i Skagen Klitplantage, hvor vi sabler champagne og nyder de skønne, perlende bobler med friske jordbær.

Efter at have nydt bobler, vandrer vi gennem plantagen og vender hjemad mod hotellet. Tilbage på hotellet er der afsat tid til en pause, inden vi mødes igen til aftenens brag af en fest med fed livemusik, lækker mad og champagnebar. Aftenen bliver skudt i gang med lækre appetizers og et glas champagne, mens vi venter på, at kokkene forfiner de sidste detaljer til aftenens social dining middag.

Middagen består af 7 retter - serveret som social dining
Forret
Hovedret
Dessert

Social dining - hyggeligt, uformelt og festligt
Har du aldrig prøvet konceptet social dining før? Så kan du godt begynde at glæde dig. Det er hyggeligt, uformelt og festligt, og sætter samværet og madoplevelsen i centrum. Maden er anrettet i delikate skåle og fade og serveres som deleretter frem for som individuelle anretninger. Fadene og skålene sendes rundt blandt gæsterne, mens snakken går rundt om bordet. Vi sidder ved langborde og stemningen af Skagen mærkes med sand, skaller, marehalm og Skagen stager på bordene. Til info vil der være nummerede pladser. 

Champagnebar - hvad mere kan man ønske sig?
Under middagen er vores champagnebar åben med et spændende udvalg af champagner og andre lækre mousserende vine. Vi serverer også delikate champagnecocktails, for dig der har lyst til at prøve noget nyt. Er du mere til øl, vin eller vand, har vi naturligvis også et velassorteret vinkort og et udvalg i øl/vand/drinks.

Thomas Helmig Jam
Efter middagen skruer vi op for festen og musikken, når legendariske Thomas Helmig Jam med Michael Trier og band går på scenen. De er kendte for deres originale lyd, spiller med hjertet og med stor respekt for Thomas Helmigs musik og udtryk. Glæd dig til at give den gas til populære ørehængere som Stupid Man, Kære Maskine og et festfyrværkeri af andre velkendte Helmig-sange, som vi aldrig bliver trætte af at synge med på.

Book på telefon 98 44 22 33.

Rent livsnyderi på Color Hotel Skagen
Din weekend starter i det øjeblik, du træder ind ad døren på 4-stjernede Color Hotel Skagen. Vi byder dig velkommen med et køligt glas bobler og hjemmelavede snacks, som du kan nyde i vores bar, lounge eller skønne gårdhave. Lad roen indfinde sig og glæd dig til et par dage med fest, forkælelse og livsnyderi.

Med sine mange skønne faciliteter danner Color Hotel Skagen den perfekte ramme om et mindeværdigt weekendophold. Livet kan nydes året rundt i vores skønne gårdhave med overdækket terrasse, opvarmet pool, spabad og sauna. Her kan du få tanket ny energi og give krop og sjæl en pause, inden weekendens mange oplevelser banker på. Om aftenen tænder vi lys og terrassevarmere i gårdhaven og finder lune tæpper frem, så du selv på kølige aftener kan nyde den ganske særlige stemning, som hersker her.

På Restaurant Holger handler det om forkælelse af smagsløgene, og du kan vælge a la carte eller årstidens menu med tre, fire eller fem retter. I restaurantens store walk-in vinskab er der masser at både se og smage på, og du kan uden tvivl finde en vin - eller to - efter netop din smag, mens vores huspianist sørger for den gode stemning. Har du bare lyst til noget let, kan du også spise i vores café eller nyde en drink eller Irish coffee i baren eller på den overdækkede terrasse.

Så snart du går ud af døren på hotellet, er du midt i Danmarks skønneste natur og tæt på hjertet af Skagen med byliv, stemningsfulde gader og stræder, livligt maritimt miljø, god shopping og kulturelle oplevelser i særklasse. Uanset årstid er Skagen noget ganske særligt - med himmel og hav, kultur og natur og den ultimative kombination af fest og afslapning.

Book en ekstra nat
Vil du gerne blive lidt længere? Det forstår vi virkelig godt! Derfor kan du selvfølgelig booke en ekstra nat eller to i forlængelse af dit weekendophold og nyde et par skønne fridage i Skagen. Der er nok at give sig til, og man bliver aldrig helt færdig med toppen af Danmark!

BOOK PÅ TELEFON 98 44 22 33.

Skal du forkæles lidt ekstra?

Hvis du trænger til lidt ekstra forkælelse, kan du vælge at booke en suite, et af vores superior værelser eller måske en af vores lejligheder med ekstra god plads og med privat balkon eller terrasse.

Vil du have den allerbedste start på dit hotelophold, så bestil en frugtkurv og bobler, der står klar på dit værelse og byder dig velkommen ved ankomst.
Du kan opgradere dit værelse og bestille velkomstkurve mod betaling af et tillæg.

Book online eller bestil på 98 44 22 33.

Ankomst / Afrejse

I juni, juli og august tjek ind fra kl. 15.00.
Andre måneder tjek ind fra kl. 14.00
Afrejse skal ske senest kl. 11.00.

Morgenmad

Hverdage 
fra kl. 07.00 - 10.00.
Lørdag og søndag 
fra kl. 07.00 - 10.30.

 

Parkering

Som gæst kan du parkere gratis på hotellets parkeringsområde.
El-biler kan oplades mod betaling. Hør mere i receptionen.

Hotelophold med oplevelser

Forkæl dig selv og en du holder af med ægte livsnyderi i skønne Skagen og på Color Hotel Skagen - se de mange ophold her!