Din browser er for gammel. Venligst opgrader din browser eller download en alternativ browser som eksempelvis Google Chrome eller Firefox.

Vinterbadning i Skagen

Vinterbadning i skønne Skagen. Tag til Skagen et par dage for at vinterbade og bo i lækre omgivelser på Color Hotel Skagen.

+5
Klik på billedet for at åbne billedgalleri.

Vinterbadning er mere populært end nogensinde, og det kolde gys siges at være sundt for både krop og sjæl. Undersøgelser har vist, at vinterbadere har færre sygedage, og at man føler et "kick" efterfulgt af fysisk velvære.

Vinterbadning i Skagen

I Skagen er det også populært at vinterbade, og her holder vinterbaderklubben "Isbryderne" til ved Sønderstrand - en bynær strand og med Vippefyret som et smukt vartegn. Her klædes der om på stranden, og man går direkte i havet fra stranden. Det betyder også, at her kan man sagtens vinterbade, selvom man ikke er medlem af vinterbaderklubben "Isbryderne". 

Går du og drømmer om at blive vinterbader? "Isbryderne" vil på udvalgte dage og tidspunkter tage nybegyndere med på tur. Så kan man prøve at vinterbade, - høre lidt om det at være vinterbader - og slutteligt varme sig med en "lille en". Se datoer her: prøv vinterbadning 

Kombinér med et hotelophold i Skagen

Tag på vinterbadertur til spidsen af Danmark med gode venner eller din partner, og få en helt særlig oplevelse  i den kolde og mørke tid, hvor det også er vigtigt at forkæle sig selv.

På Color Hotel Skagen kan man kombinere sin vinterbadertur med masser af afslapning og forkælelse. Her er nemlig de helt rette faciliteter til et særligt vinterbaderophold.

Hver eftermiddag tændes lysene i gårdhaven, og man kan benytte den udendørs opvarmet pool, spa og finske saunahytter. Se hotelfaciliteter. Aftenerne byder på hygge i bar og lounge samt god mad i Restaurant Holger akompagneret af huspianisten lette toner. 

Velkommen til vinterbadning i Skagen.

HOTELOPHOLD TIL SÆRPRIS

OPLEVELSER I SKAGEN