Din browser er for gammel. Venligst opgrader din browser eller download en alternativ browser som eksempelvis Google Chrome eller Firefox.

Vinterbaderfestival i Skagen

Overnat på 4* Color Hotel Skagen

Vinterbaderfestival

Skagen 24.3 - 27.3 2022

Tag til vinterbaderfestival i Skagen den sidste weekend i januar, og glæd dig til en weekend med kolde gys og hyggelig stemning blandt masser af glade vinterbadere. I 2022 fejres 10-året for festivalen, så der bliver ekstra knald på festlighederne.

Overnat på Color Hotel Skagen

Her er udendørs opvarmet pool, spabad, ny saunabygning, restaurant, café og bar.

Vi tilbyder dig en særlig vinterbader pris.
995,- pr. nat i dobbeltværelse eller
725,- pr. nat i enkeltværelse inkluderer:

  • Stor morgenbuffet
  • Benyttelse af udendørs opvarmet pool
  • Spabad og sauna
  • Parkering og WiFi

Vi har også lejligheder med plads op til 4 personer.
Bestil på telefon 9844 2233.


Vinterbaderfestivalen starter torsdag aften med at alle mødes over en sandwich og et glas vin. Weekenden byder på dukkerter i Kattegat, hygge med varm cacao på Grenen, livemusik og dans samt stor jubilæumsfest. Du kan læse mere om weekenden her: Vinterbaderfestival 2022

Hotellet

Tid til hygge

Kombinér vinterbaderfestivalen med et hyggeligt ophold på 4* Color Hotel Skagen, hvor I bl.a. kan gøre brug af den nye store sauna, spabadet og den opvarmede pool i den store gårdhave. 

+7
Klik på billedet for at åbne billedgalleri.

Ønsker I lidt ekstra forkælelse på jeres vinterbader weekendtur, så kan I på Color Hotel Skagen benytte den store gårdhave. Her kan I svede den af i den helt nye store saunabygning, nyde bobler i spabadet og tage en dukkert i den opvarmede pool. Om eftermiddagen er lysene og terrassevarmerne tændt på den overdækkede terrasse, så med et par lune tæpper kan der hygges med varme drikke eller drinks.

Fredag aften er til fri disposition, så her kan I nyde en spændende middag i Restaurant Holger - fx årstidens 5-retters menu eller lækre og lette retter i caféen. Baren er åben, så der kan altid sluttes af med en drink eller to.

Hver morgen står I op til en stor morgenbuffet, så I er klar til dagens kolde gys i Kattegat. 


Vi følger naturligvis sundhedsmyndighedernes anbefalinger og som medlem hos brancheforeningen HORESTA, er vi tilsluttet deres SAFE TO VISIT program og følger deres COVID-19 vejledninger. Du kan læse mere her om safe to visit

Be my guest

Ankomst / Afrejse

I juni, juli og august tjek ind fra kl. 15.00.
Andre måneder tjek ind fra kl. 14.00
Afrejse skal ske senest kl. 11.00.

Parkering

Som gæst kan du parkere gratis på hotellets parkeringsområde.
El-biler kan oplades mod betaling. Hør mere i receptionen.

Morgenmad

Hverdage 
fra kl. 07.00 - 10.00.
Lørdag og søndag 
fra kl. 07.00 - 10.30.

 

Hotelophold med oplevelser

Forkæl dig selv og en du holder af med ægte livsnyderi i skønne Skagen og på Color Hotel Skagen - se de mange ophold her!