Din browser er for gammel. Venligst opgrader din browser eller download en alternativ browser som eksempelvis Google Chrome eller Firefox.

Vin og Julejazz

på Color Hotel Skagen

Arrangement

Vin og Julejazz

Kom til et helt særligt Vin & Julejazz arrangement lørdag 28. november på Color Hotel Skagen, og nyd en aften med vinsmagning, 4-retters juleinspireret menu og jazzede juletoner af selveste Advokatens New Orleans Jazzband

kr. 795,- pr. person

Vin & Julejazz lørdag 28. november inkluderer:

  • Vinsmagning
  • 4-retters juleinspireret menu 
  • Live julejazz med Advokatens New Orleans Jazzband

Book på telefon 98 44 22 33.

Lørdag 28. november kl. 18.00

Vin & Julejazz

+4
Klik på billedet for at åbne billedgalleri.

Trænger I til at komme i julestemning, så invitér fruen og de gode venner med til en hyggelig og festlig Vin & Julejazz aften på Color Hotel Skagen.

Her er lagt op til en stemningsfuld aften, som starter med vinsmagning præsenteret af hotellets vinekspert. Imens forbereder kokkene aftenens 4-retters juleinspirerede menu, og hertil kan udvælges vine fra det store og udvalgsrige vinkort.

De jazzede juletoner præsenteres af det nordjyske 6 mand stærkt jazzband, Advokatens New Orleans Jazzband, som er kendt for at skabe en fantastisk stemning med deres store reportoire inden for jazz, ragtime, blues, gospel og kendte evergreens. I kan godt glæde jer!

Book på telefon 98 44 22 33.

-----------------------------------------------------------

Vi følger naturligvis sundhedsmyndighedernes anbefalinger og som medlem hos brancheforeningen HORESTA, er vi tilsluttet deres SAFE TO VISIT program og følger deres COVID-19 vejledninger. Du kan læse mere her om safe to visit