Din browser er for gammel. Venligst opgrader din browser eller download en alternativ browser som eksempelvis Google Chrome eller Firefox.

Vin & Jazz

i skønne omgivelser på Color Hotel Skagen

Arrangement

Vin & Jazz

Deltag i årets Vin & Jazz arrangement, og nyd en festlig aften  med vinsmagning, lækker 3-retters menu og jazzet underholdning af ingen ringere end Advokatens New Orleans Jazzband.

Kr. 545,- pr. person

Lørdag 3. oktober

  • Vinsmagning kl. 18.00
  • 3-retters menu
  • Live jazzmusik med Advokatens New Orleans Jazzband

Bestil på telefon 98 44 22 33.

Oplevelser

Aftenens arrangement

Med en forkærlighed for vine, har vi arrangeret dette særlige vinarrangement.

+1
Klik på billedet for at åbne billedgalleri.

Glæd dig til en festlig aften. Vi mødes kl. 18.00 i bar og lounge.

Vinsmagning med hotellets vinekspert
Aftenens vinsmagning med hotellets vinekspert består af en smagning på 3 vine - 2 røde og 1 hvid. Du får også et kig ind i hotellets store "walk-in" vinskab. Et vinskab som er specialdesignet med temperaturstyring til både hvid- og rødvine, og er et af de eneste vinskabe i Danmark med visuelt vinkort - en unik oplevelse for vinelskere

3-retters menu
Derefter serveres en lækker veltilberedt 3-retters middag. Her vil det være muligt at vælge vinpakke, som er sammensat ud fra menu og vinsmagning.

Bestil på telefon 9844 2233.

Jazzmusik

Advokatens New Orleans Jazzband

Der bliver knald på musikken, når Advokatens New Orleans Jazzband går igang. Disse herrer er nærmest en institution i Nordjylland, og orkestrets store popularitet skyldes deres meget stemningsfyldte musik og engagerende sceneoptræden samt deres varierede reportoire.