Din browser er for gammel. Venligst opgrader din browser eller download en alternativ browser som eksempelvis Google Chrome eller Firefox.

Skagen Forårsfestival

Kom til Skagens første forårsfestival - en weekend med masser af god stemning og livemusik rundt i byen.

+4
Klik på billedet for at åbne billedgalleri.

Skagen Forårsfestival 6. - 7. - 8. april 2018

Byd foråret velkommen med en weekendtur til Skagen og deltag i Skagens første forårsfestival. En weekend, der byder på masser af livemusik rundt i Skagen, der kan kombineres med shopping, gåture i naturen og museumsbesøg. Måske med en tur i den opvarmede udendørs swimmingpool, spa og sauna her på hotellet og en god middag i Restaurant Holger.

Skagen Forårsfestival er arrangeret af Skagens hoteller, restauranter og musiksteder, og der kan opleves en skøn blanding af kendte og dygtige lokale musikere - såsom Ester Brohus, Sinne Eeg, Mads Toghøj og The Iristh Waterfalls blot for at nævne nogle få.  

Her på hotellet kan du fredag aften fra kl. ca. 21 i bar og lounge nyde god blues livemusik - spillet af Knud-Erik Thrane og Jeppe Lindby.

Program for Skagen Forårsfestival

 • Bestil fx et Pusterum for 2

  Opholdt inkl.: 2 overnatninger i delt dobbeltvær., stor morgenbuffet begge dage, 2-retters menu efter køkkenchefens valg begge dage, 1 Skagen øl i bar v/ank. 6/4 eller 7/4.

  Bestil ophold online her ≫

  Kr. 1.695,- pr. person
  Ring for at bestille
  98 44 22 33
  Ring for at bestille

Oplevelser i Skagen