Din browser er for gammel. Venligst opgrader din browser eller download en alternativ browser som eksempelvis Google Chrome eller Firefox.

Skagen Forårsfestival

Kom til Skagens Forårsfestival - en weekend med masser af god stemning og livemusik rundt i byen.

+4
Klik på billedet for at åbne billedgalleri.

Skagen Forårsfestival 5. - 7. 2019

Byd foråret velkommen med en weekendtur til Skagen og deltag i Skagen Forårsfestival. En weekend, der byder på masser af livemusik rundt i Skagen, der kan kombineres med shopping, gåture i naturen og museumsbesøg. Måske med en tur i den opvarmede udendørs swimmingpool, spa og sauna her på hotellet og en god middag i Restaurant Holger.

Skagen Forårsfestival er arrangeret af Skagens hoteller, restauranter og musiksteder, og der kan opleves en skøn blanding af kendte og dygtige lokale musikere - såsom Nancy Harms, Harness og Sonny Møller blot for at nævne nogle få. .  

Her på hotellet kan du deltage i arrangementet:

"ØL & BLUES" arrangement - fredag 5. april 

Denne fredag gæster Skagen Bryghus' ølambassadør endnu engang Color Hotel Skagen. Fra kl. 18.00 kan du høre hvordan Skagen Bryghus blev til og hvordan øllet bliver brygget. Der skal naturligvis også smages på det gode øl, så glæd dig til en ølsmagning på 6 forskellige Skagen øl.

Denne aften har kokkene sammensat en 3-retters spændende forårsmenu, og vi går til bords ca. kl. 19.30.

Fra ca. kl. 21.30 er der livemusik i form af god blues i bar og lounge. Musikken leveres af Knud-Erik Thrane på piano, og Jeppe Lindby synger samt spiller guitar og mundharpe. Sammen spiller de skønne fortolkninger af velkendte bluessange. 

Bestil på telefon 98 44 22 33 eller send en mail til skagen@skagenhotel.dk

Program for Skagen Forårsfestival

Pris pr. person kr. 545,-

Tag en overnatning i forbindelse med "Øl&Blues" eller kom hele weekenden til Skagen Forårsfestival og bestil en forårsophold.

 • Bestil et Forårsophold

  Ankomst 5. april og inkl.: 2 overnatninger i delt dobbeltvær., stor morgenbuffet begge dage, ølsmagning af Skagen Bryghus, 3-retters forårsmenu, live bluesmusik.

  Bestil ophold online her ≫

  Kr. 1.395,- pr. person
  Ring for at bestille
  98 44 22 33
  Ring for at bestille

Oplevelser i Skagen