Din browser er for gammel. Venligst opgrader din browser eller download en alternativ browser som eksempelvis Google Chrome eller Firefox.

Musical og Vildt

Særarrangement i skønne omgivelser på Color Hotel Skagen

Arrangement

Musical og Vildt

Deltag i vores helt nye Musical & Vildt arrangement, hvor du kommer i godt selskab med Anders Teigen og Knud-Erik Thrane, som vil underholde med musical-sange og evergreens efter I har nydt en spændende 4-retters vildtmenu.

Kr. 595,- pr. person

Lørdag 7/11 kl. 18.30

  • 4-retters vildtmenu
  • Musical-sange og evergreens af Anders Teigen akkompagneret af pianist Knud-Erik Thrane

Book på telefon 9844 2233.

Oplevelser

Vildtaften med musical-sange og evergreens

Skru op for efterårshyggen med et Musical & Vildt arrangement

+2
Klik på billedet for at åbne billedgalleri.

Se frem til en festlig og stemningsfuld aften på Color Hotel Skagen, som står i musicalens tegn denne lørdag.

Vi byder nemlig velkommen til Anders Teigen, som er kendt for sine mange roller i bl.a. Les Miserables, Atlantis, Miss Saigon og Lyset over Skagen. Og Anders Teigen vil synge kendte sange fra forskellige musicals, krydre aftenen med kendte evergreens og fortælle lidt historier om de mange roller Anders har haft. Lige fra debuten som sørøver på Aalborg Teater til rollen som den brutale inspektør Javert i Les Miserables.

Anders vil blive akkompagneret af den kendte pianist Knud-Erik Thrane, som også har haft sin gang på hotellet gennem de sidste 17 år som huspianist.

Efteråret er vildtsæson, og det betyder naturligvis, at kokkene forbereder en lækker 4-retters vildtmenu - så glæd dig til en aften med dejlig mad, kraftige vine og godt selskab.

Ring og bestil på telefon 9844 2233 eller send en mail til skagen@skagenhotel.dk