Din browser er for gammel. Venligst opgrader din browser eller download en alternativ browser som eksempelvis Google Chrome eller Firefox.

Julefrokost 2020

Kom til

årets juleparty på Color Hotel Skagen

Kr. 425,- pr. person

Juleparty lørdag 28/11 eller lørdag 5/12

  • Julemenu som sharefood
  • "det kolde - det varme - ost & det søde"
  • Underholdning med DJ Torben Pop

Start årets juleparty med en "get-together" på den udendørs overdækkede terrasse, der emmer af julestemning med terrassevarmere, bålfade og fakler. Her serveres drinks "CHRISTMAS STYLE" til fede julerytmer fra soundboxen.

Årets julemenu serveres i år på bordene som sharefood, så I kan nyde stemningen, samværet og den gode mad ved bordene - med ekstra god plads mellem bordene naturligvis.

DJ Torben Pop, professionel dj, sætter stemningen allerede under maden med hans gode musik. Torben Pop har i mange år spillet på Train i Århus, og er kendt for at levere hver gang.

OVERNATNING

  • Delt dobbeltværelse inkl. stor morgenbuffet. Kr. 445,- pr. person
  • Enkeltværelsestillæg. Kr. 270,- pr. person


* Kun mod forudbestilling.

​Alle priser er pr. person og inkl. moms.

Har I andre ønsker, sig endelig til.

Se vores helt nye julemagasin

Ring og book årets juleparty hos Gitte Madsen på telefon 9844 2233 eller send en forespørgsel på mail til konference@skagenhotel.dk

Ønsker I at afholde julefest i egne lokaler?

Det kan vi naturligvis også klare - på både hverdage og weekender. Her planlægger vi aftenen efter jeres ønsker, og sammen skaber vi en sjov og hyggelig aften. Det kan også være, at I slet ikke har tid inden jul, og hellere vil holde en nytårskur i januar eller februar i 2021.

Ring og høre med hos Gitte Madsen på telefon 9844 2233.

-----------------------------------------------------------------------

JULEMIDDAG i Restaurant Holger

Ønsker I et mere roligt arrangement - det kan også være på både hverdage og weekender -  så starter vores 3-, 4-, eller 5-retters juleinspirerede menu allerede fra 1. november i Restaurant Holger. Her underholder huspianisten hver aften med lette toner.

5-retters menu inklusiv kaffe kr. 495,- pr. person.

Ring og høre med hos Gitte Madsen på telefon 9844 2233.

-----------------------------------------------------------------------------

Vi har masser af god plads, og følger naturligvis sundhedsmyndighedernes retningslinjer og COVID19-anbefalinger, så du kan trygt booke årets julefest hos os. Skulle der ske ændringer i myndighedernes anbefalinger, tilpasser vi naturligvis arrangementet efter disse.