Din browser er for gammel. Venligst opgrader din browser eller download en alternativ browser som eksempelvis Google Chrome eller Firefox.

Dinnerkoncert

med Anders Teigen og Knud-Erik Thrane

Arrangement

Dinnerkoncert

Kom i godt musikalsk selskab fredag den 27. oktober med Anders Teigen og Knud-Erik Thrane i Restaurant Holger, som vil underholde med musical-sange og evergreens akkompagneret af en spændende 3-retters årstidens menu.

Kr. 495,-

Fredag 27. oktober kl. 18.30

  • 3-retters årstidens menu
  • Koncert med Anders Teigen og Knud-Erik Thrane

Arrangement

Skru op for efterårshyggen med dinnerkoncert i Restaurant Holger på Color Hotel Skagen.

+2
Klik på billedet for at åbne billedgalleri.

Se frem til en stemningsfuld og musikalsk aften på Color Hotel Skagen. Vi byder nemlig velkommen til Anders Teigen og Knud-Erik Thrane.

Anders Teigen er kendt for sine mange roller i bl.a. Les Miserables, Atlantis, Miss Saigon og Lyset over Skagen. Og Anders Teigen vil synge evergreens samt kendte sange fra forskellige musicals og måske fortælle en enkelt historie om de mange roller han har haft. 

Anders vil blive akkompagneret af pianist Knud-Erik Thrane, som bl.a. spiller i Den Unikke Trio, er organist i Abildgaard Kirke i Frederikshavn, har arrangeret og deltaget i et utal af koncerter gennem tiden og har sin gang her på hotellet gennem de sidste 17 år som huspianist.