Din browser er for gammel. Venligst opgrader din browser eller download en alternativ browser som eksempelvis Google Chrome eller Firefox.

Dinnerkoncert

med Tina Siel og Knud-Erik Thrane

Arrangement

Dinnerkoncert

Vi byder julen velkommen på Color Hotel Skagen fredag 10. november med et julepyntet hotel og en musikalsk aften, hvor vi får besøg af Tina Siel og Knud-Erik Thrane i Restaurant Holger. De vil underholde med  smukke sange og skønne danske og internationale melodier drysset med julestøv, og vil blive akkompagneret af en spændende 3-retters Mortensaften menu.

Kr. 495,- pr. person

Fredag 10. november kl. 18.30

  • 3-retters Mortensaften menu
  • Koncert med Tina Siel og Knud-Erik Thrane

Arrangement

Kom i julestemning med dinnerkoncert i Restaurant Holger på Color Hotel Skagen

+2
Klik på billedet for at åbne billedgalleri.

Se frem til en stemningsfuld og musikalsk aften på Color Hotel Skagen. Vi byder nemlig velkommen til Tina Siel og Knud-Erik Thrane, som i samspil vil underholde med smukke musikalske toner drysset med masser af julestøv.

Tina Siel er en nordjysk sangerinde, som bl.a. er kendt fra tv-programmerne DR 1 Julekoncert, Dansk Poplic Service, Fællessang fra Bakken, Hit med Sangen og Musikbutikken. Hun har endvidere været tv-værtinde i programserien Stil med Siel, som blev vist på TV 2 Nord og TV/Midt-Vest. 

Tina vil blive akkompagneret af pianist Knud-Erik Thrane, som bl.a. spiller i Den Unikke Trio sammen med Tina Siel, er organist i Abildgaard Kirke i Frederikshavn, har arrangeret og deltaget i et utal af koncerter gennem tiden og har sin gang her på hotellet gennem de sidste 17 år som huspianist.

Aftenens 3-retters Mortensaften menu

Citronmarineret laks med dildcreme og urter
----
Stegt andebryst og confiteret lår med brunet kartoffel fondant, ristede æbler og svesker samt rødkål og andesauce
----
Æblekage