Din browser er for gammel. Venligst opgrader din browser eller download en alternativ browser som eksempelvis Google Chrome eller Firefox.

Weekendophold med koncert

Nyd et weekendophold med koncert i skønne Skagen. Bliv forkælet på Color Hotel Skagen og oplev intimkoncert med spændende musikere og bands i musikhuset Kappelborg.

+3
Klik på billedet for at åbne billedgalleri.

Med ca. 25 minutters gang fra hotellet, byder Color Hotel Skagen, som noget helt nyt, til koncertoplevelse i samarbejde med kulturhuset Kappelborg Skagen.

Tag på weekendophold med koncert i Skagen - kombinér afslapning på 4-stjernede Color Hotel Skagen med strøgtur i charmerende Skagen og intim koncertoplevelse i kulturhuset Kappelborg Skagen.

Weekendophold med koncert:
Pris pr. person fra kun 995,- inklusiv middag, koncert og overnatning.

Weekendophold med koncert

  • Overnatning og koncert med Big Joe Louis

    Fredag 8. marts er der koncert med bluesmusikeren Big Joe Louis i Musikhuset Kappelborg. Kombinér et weekendophold i Skagen med koncert oplevelse.

  • Overnatning og koncert med Caroline Henderson

    Lørdag 23. marts er der koncert med Caroline Henderson i Musikhuset Kappelborg. Kombinér et weekendophold på Color Hotel Skagen med koncert oplevelse.

  • Overnatning og koncert med Hanne Boel

    Lørdag 16. november er der koncert med Hanne Boel i Musikhuset Kappelborg. Kombinér et weekendophold på Color Hotel Skagen med koncert oplevelse.