Din browser er for gammel. Venligst opgrader din browser eller download en alternativ browser som eksempelvis Google Chrome eller Firefox.

Koncertophold med Michelle Birkballe Band og Rock Nalle

Koncertophold med rock'n roll, soul og blues med Michelle Birkballe & Band med speciel gæst Rock Nalle i kulturhuset Kappelborg Skagen fredag 15. marts inklusiv middag og overnatning på 4-stjernede Color Hotel Skagen.

+2
Klik på billedet for at åbne billedgalleri.

Tag på koncertophold i charmerende Skagen. Nyd et par dage med 4-stjernede oplevelser på Color Hotel Skagen, og efter en god middag i Café Holger, er der rock'n'roll, soul og blues koncert med Michelle Birkballe Band & Rock Nalle i kulturhuset Kappelborg Skagen.

  • Ankomst fra kl. 14.00
  • 2-retters menu i Café Holger inkl. 1 glas vin eller 1 mellem fadøl 
  • Koncert med Michelle Birkballe Band & Rock Nalle inkl. reserveret plads og 1 glas vin eller 1 lille fadøl
  • Overnatning i delt dobbeltværelse
  • Stor morgenbuffet

Der kan tjekkes ind fra kl. 14 og mellem kl. 15-18 kan den udendørs opvarmede pool, spa og finske saunahytter frit benyttes - så husk badetøj.

Kl. 17.30 er der bestilt bord til jer i Café Holger, hvor der serveres en 2-retters menu samt et glas vin eller en øl. Se menu længere nede.

Koncerten starter kl. 21.00, og dørene åbner kl. 20.00. Der er ikke-nummerede pladser, men der er helt særskilt reserveret plads til jer - så det haster ikke med at ankomme. Derudover inkluderer jeres koncertbillet et glas vin eller en øl. 

Vi tager forbehold for udsolgte koncertbilletter. Ønsker I at udvide jeres koncertophold med en ekstra overnatning eller opgradere til superior eller suite - ring på telefon 98 44 22 33.

Enkeltværelsestillæg kr. 300,- 

----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Rock'n roll, soul og blueskoncert med Michelle Birkballe & Band med speciel gæst Rock Nalle.

Hør 2 generationer spille musik - nemlig 39-årige Michelle Birkballe & Band og 76-årige garvede Rock Nalle. De har kendt hinaden siden Michelle var roadie for Rock Nalle som helt ung. Nu turnerer de sammen og giver den gas med rock'n'roll, soul og blues.