Din browser er for gammel. Venligst opgrader din browser eller download en alternativ browser som eksempelvis Google Chrome eller Firefox.

Miniferie – Et Pusterum for 2

Oplev lyset, luften, havet og alt det andet skønne ved Skagen på en dejlig miniferie, hvor I kan gemme kalenderen væk, slukke telefonen og bare nyde området, hotellet og hinanden.

Vores miniferie er vores mest populære ophold, hvor afslapningen er helt i top. Nyd de mange faciliteter, hotellet kan tilbyde og lige udenfor døren venter de skønne omgivelser, som Skagen kan tilbyde. Hvad med at gå en tur i det dejlige naturområde, der omkranser hotellet, hvor stier bagved hotellet fører jer gennem lyngklædte bakker og rå hede og ned til Den Tilsandede Kirke. Eller en cykeltur ind til byen, hvor I kan shoppe. Skagen Museum byder på forskellige udstillinger i løbet af året, og er efter en gennemgribende udvidelse og renovering de sidste par år bestemt et besøg værd. Tag en tur til Michael og Anna Anchers hus eller et af de andre muséer, som er inklusiv i opholdet.

I kommer til at bo i et af vores dejlige, lyse dobbeltværelser, og begge dage kan I nyde den lækre morgenbuffet i hotellets morgenmadsrestaurant.

Om aftenen vil I blive forkælet med en lækker 2-retters menu i vores hyggelige restaurant.

Fra DKK 1.195,- pr. person i dobbeltværelse

Check pris og kapacitet

Vælg samme antal personer på alle værelser. Skal der bo forskellig antal personer på værelserne, skal du lave flere bookinger.