Din browser er for gammel. Venligst opgrader din browser eller download en alternativ browser som eksempelvis Google Chrome eller Firefox.

Skagen Forårsfestival

Kom til Skagen Forårsfestival 5. april - 7. april. Bestil et forårsophold på Color Hotel Skagen og nyd en weekend med masser af god stemning og livemusik rundt i byen.

+6
Klik på billedet for at åbne billedgalleri.

Skagen Forårsfestival 5. - 7. 2019

Byd foråret velkommen med en weekendtur til Skagen og deltag i Skagen Forårsfestival 5. - 7. april. Bestil et forårsophold på Color Hotel Skagen og kombiner masser af god livemusik og fed steming med shopping i charmerende Skagen, gåture i naturen og museumsbesøg.

På Color Hotel Skagen kan der slappes af med en tur i den opvarmede udendørs swimmingpool, spa og sauna og nydes lækker mad i Restaurant Holger.

Skagen Forårsfestival er arrangeret af Skagens hoteller, restauranter og musiksteder, og der kan opleves en skøn blanding af kendte og dygtige lokale musikere - såsom Nancy Harms, Harness og Sonny Møller blot for at nævne nogle få. 

Program for Skagen Forårsfestival

Klik på billedet for at åbne billedgalleri.

Dit forårsophold på Color Hotel Skagen starter med en festligt arrangement:

"ØL & BLUES" fredag 5. april 

Denne fredag gæster Skagen Bryghus' ølambassadør endnu engang Color Hotel Skagen. Fra kl. 18.00 kan du høre hvordan Skagen Bryghus blev til og hvordan øllet bliver brygget. Der skal naturligvis også smages på det gode øl, så glæd dig til en ølsmagning på 6 forskellige Skagen øl.

Denne aften har kokkene sammensat en 3-retters spændende forårsmenu, og vi går til bords ca. kl. 19.30.

Fra ca. kl. 21.30 er der livemusik i form af god blues i bar og lounge. Musikken leveres af Knud-Erik Thrane på piano, og Jeppe Lindby synger samt spiller guitar og mundharpe. Sammen spiller de skønne fortolkninger af velkendte bluessange. 

 • Bestil et Forårsophold

  Ankomst 5. april. Ophold inkl.: 2 overnatninger i delt dobbeltværelse, stor morgenbuffet begge dage samt deltagelse i "Øl & Blues" arrangement (ølsmagning, 3-retters menu og live bluesmusik) fredag 5. april.

  Bestil ophold online her ≫

  Kr. 1.395,- pr. person
  Ring for at bestille
  98 44 22 33
  Ring for at bestille

Det er også muligt at deltage i arrangementet "Øl & Blues" uden at være på Forårsophold.
Læs mere om Øl & Blues her

Oplevelser i Skagen