Din browser er for gammel. Venligst opgrader din browser eller download en alternativ browser som eksempelvis Google Chrome eller Firefox.

Øl og Kogekunst

Kom til arrangementet "Øl og Kogekunst" på Color Hotel Skagen.

+3
Klik på billedet for at åbne billedgalleri.

Øl og Kogekunst

Vi gentager successen fra sidste år, og har igen i år planlagt 4 x "Øl og Kogekunst" arrangementer. Dog med et twist! For vi hæver niveuet og skruer helt op for charmen, historierne, maden og det gode øl.

Datoer for 2018: 
1. marts, 7. juni, 6 september og 29. november. 

Vi starter torsdag 1. marts kl. 18.00.

Riv en hverdagsaften ud af kalenderen og tag afsted med gode venner, familie eller kolleger til en HELT anderledes øl aftenskole på Color Hotel Skagen. En aften hvor god kogekunst og fantastisk øl mødes.

I år får vi besøg af personligheder fra øllets og madens verden, og vores første gæst er øl entusiasten Bo Jensen. Bo var fx med til at oprette en lokal afdeling af Danske Ølentusiaster i Frederikshavn, - har været festivalchef for Ølfestival(R) i København og har de seneste 10 år afholdt et utal af ølsmagninger.

Denne aften går Bo nostalgisk tilbage i tiden. Bo skal nemlig præsentere den belgiske øl DUVEL og Bo har mange erfaringer med "djævlen". DUVEL betyder nemlig djævel på flamsk.

De veltilberedte retter præsenteres af hotellets køkkenchef Allan Vinther, og øllets fortælling præsenteres af øl kenderen Michael Stenwei.

7 lækre retter og 7 øl-tastings

Pris pr. person kr. 395,-

  • Tilmeld dig: Øl og Kogekunst

    Deltag i en HELT anderledes aftenskole med gode venner, kolleger, familie eller dem du dyrker sport med.

    Kr. 395,- per person
    Ring for at bestille
    98 44 22 33
    Ring for at bestille

  • Overnatning til særpris

    Book et værelse til særpris, og vågn op til stor morgenbuffet. Ønskes enkeltværelse - tillæg kr. 270,-

    Kr. 425,- per person
    Ring for at bestille
    98 44 22 33
    Ring for at bestille

»Har nu deltaget 2 gange i ØL OG KOGEKUNST - begge gange har det været virkelig godt. Noget superlækkert, velsmagende og spændende mad, serveret med den gode historie og noget omhyggeligt udvalgt øl til. Her får man virkelig noget for pengene. Mit 6-mandshold er klar igen. «

Claus Rendeman, 1. september 2017.